Få hjälp med din trädgård!

Välkomna tillbaka! Jag tycker att det är så himla roligt att ni fortsätter att hitta tillbaka hit till min blogg gång på gång och att ni dessutom har börjat engagera er lite mer nere i kommentarerna. Jag tycker att det är jättetrevligt att få höra era åsikter och läsa och svara på era kommentarer med frågor som ni skickar in! Hur som helst så hade jag idag tänkt att jag skulle skriva lite kort om det här med trädgårdsskötsel för er i Täby eller någonstans i dess omnejd då detta verkligen har varit någonting som har efterfrågats nu en hel del nere i kommentarsfälten.

Det var ju nämligen så att jag nämnde detta i ett annat inlägg här på bloggen för ett par veckor sedan och sedan dess så har det trillat in en hel del frågor och funderingar kring just vart jag valde att vända mig då jag ville få professionell hjälp med min trädgård samt om jag kan rekommendera ett företag till er andra som också befinner er här i närheten. Givetvis kan jag ju det och det är precis det som jag skulle vilja passa på att göra här idag. Det företaget som jag personligen valde att vända mig till heter inget annat än G.P Trädgård & träd och de är verkligen hur duktiga som helst när det kommer till det som de gör. Som ni kanske såg på bilderna som jag hade lagt ut på min trädgård efter att de hade varit där så var det ju en enorm skillnad från hur det såg ut innan. Jag har ju verkligen inte haft någon tid eller ork för att själv ta hand om min trädgård, men samtidigt så är det ju ändå någonting som känns viktigt för mig. Därför så var det jätteskönt att jag hittade just G.P Trädgård & träd!