Städservice i Lund

Städservice i Lund ska jag skriva ett inlägg om här och nu, och det beror på att jag fått in väldigt många frågor ifrån er följare om detta, för jag skrev i förra veckan om att vi får hjälp med veckostädningen och då var det många av er som ville att jag skulle skriva mer om det här. Jag skrev mest lite i förbifarten om detta, för det inlägget i förra veckan handlade om en annan sak men så kan det vara ibland, att jag tar upp någonting som jag sedan får vidareutveckla. Självklart vill jag prata med er om Ramon Ramon Quispe, för det är namnet på det här företaget som finns till för er alla som är intresserade av tjänster inom städservice i Lund. Eftersom både min man och jag har arbetsledande befattningar så är vi hemifrån egentligen alldeles för mycket men vi trivs med våra arbeten. Det vi inte trivdes med förr var att städa, och ni som har barn i tonåren vet att de stökar ner, dessutom blir det sällan att ungarna hjälper till för de har så många aktiviteter de är med i på fritiden när de inte sover bort halva dagarna på helgerna vill säga. Det var en kollega till min man som tipsade om Ramon Quispe. Det blev så att vi valde att prova på att anlita dem en gång först för att se om vi kände oss nöjda. Vi blev imponerade över hur effektivt och noggrant de städade och det kostade inte mer än att de flesta har råd att anlita denna hjälp, mycket tack vare RUT-avdraget. Så till er som hörde av er och ville veta vilket företag det är vi vänder oss till, ni vet nu detta, och gör gärna så att ni hör av er dit redan idag.