Slipp värk med hjälp av massage

God eftermiddag. Satt just och funderade på vad jag skulle ta och skriva om i det sista inlägget för dagen. Så kom jag på att det här med massage är något riktigt bra att ta upp i bloggen. Jag hade problem med värk och det är jag långt ifrån ensam om. De flesta i min ålder som jag känner tycks ha samma problem, nämligen att de har ont, mer eller mindre för jämnan. För ett tag sedan bestämde jag att prova på massage och fann ett företag som passar bra om man är intresserad av massage i Söderköping eller Norrköping. På Kroppsfrid som det här företaget heter, arbetar en certifierad massageterapeut som är mycket kompetent att utföra behandlingar i massage. 

 

Om jag ska förbli smärtfri är det viktigt att jag fortsätter att gå på massage regelbundet. Jag har haft ont i många år och provat både healing och akupunktur. Ibland har det hjälpt lite grann, men inte så bra som jag hade önskat. Jag tänker också på alla värktabletter jag stoppat i mig under åren. Det är först sedan jag börjat med massage som jag känner att värken i stort sett har försvunnit. Kroppsfrid är som sagt ett företag som vänder sig till alla som önskar massage i Söderköping eller Norrköping. Men även ni som bor på närbelägna orter, till exempel i Valdemarsvik och som önskar er massage, borde överväga om ni inte skulle gå till Kroppsfrid. Vänta inte lika länge med att gå iväg på massage som jag gjorde. Ju tidigare man påbörjar behandlingar i massage, desto bättre. Ägaren till Kroppsfrid har sina hundar och katter i anslutning till lokalen, så är du allergisk får du tyvärr gå till något annat företag för att få massage.