Örebro T & S

God kväll på er och riktigt trevligt tycker jag att ni vill läsa i bloggen. Ikväll ska jag berätta om vilken god hjälp jag fått av en städfirma i Örebro när jag hade ryggskott för ett tag sedan. Det här med städ var inte att tänka på. Riktigt deprimerande var det att bli sittande inne i lägenheten med svåra ryggsmärtor som strålade ut i benen. Ta ett par Alvedon och avvakta var rådet jag fick av sjuksköterskan på akuten! Bättre blev det men det tog ett par veckor! Nu är jag återställd och i farten igen, men just där och då var det rätt så handikappande och med humöret var det både lite si och så! Så kom det sig då att jag kontaktade Örebro T & S, en städfirma i Örebro. 

 

Det är nämligen så här att min syrra rekommenderade mig det här företaget eftersom hon anlitar dem för så kallad veckostädning, och har så gjort det senaste året. Hade inte min syster varit en sådan upptagen kvinna med både småbarn och mitt uppe i karriären kanske hon kunnat komma hit och städa, men nu blev det denna städfirma i Örebro som gjorde det i stället och jag är sjukt nöjd! Alla ni som har svårt att få tiden att räcka till eller kanske ni helt enkelt prioriterar andra saker än att städa, borde höra av er till Örebro T & S. Det finns många städfirmor i Örebro och när jag tog offerter upptäckte jag att Örebro T & S är ett av de mer prisvänliga företagen. Ändå hade jag inte kunnat önska mig bättre hjälp än vad jag fått av dem, så de har verkligen inte gjort avkall på kvalitén. Jag hoppas det här inlägget ska kunna vara till hjälp, i alla fall för er som funderar på att anlita ett städföretag!