Köp blommor i Örkelljunga hos Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ

Välkomna, välkomna till ett nytt inlägg för dagen. Jag hoppas att ni haft det bra sedan sist. Jag har varit och hälsat på svärmor som fyllde 65 och gick i pension och eftersom jag vet att svärmor älskar blommor så blev det så att jag svängde inom med bilen till en butik på vägen till henne, en butik som säljer blommor i Örkelljunga. Så himla bekvämt att det finns en bra butik som säljer blommor i Örekelljunga och namnet på denna butik är Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ. 

Det blev en riktigt fin bukett som svärmor blev glad över. Det var inte första gången som jag besökte denna blomsterbutik. Jag bor strax utanför Örkelljunga och behöver jag köpa blommor i Örkelljunga så kan jag för egen del inte tänka mig att handla dessa i någon annan butik. Någon annan butik innebär i sammanhanget blommor på någon stormarknad. Ska man köpa blommor ska de köpas i en riktig blomsterbutik om man har möjlighet till det, det är i alla fall vad jag tycker. Tänkte bara att jag ville tipsa er om Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ så att ni också kan besöka dem ifall ni vill köpa blommor i Örkelljunga. Det finns alla slags blommor till försäljning med det är klart att sortimentet varierar efter säsong. Även begravningsblommor finns till försäljning. Jag tycket personligen att Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ är en jättefin butik och så är det inte bara det att deras sortiment av blommor i Örkelljunga är så fint och stort. Personalen är kunniga och trevliga och professionella när det kommer till det här med kundservice vilket jag verkligen uppskattar mycket. Det personalen på Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ inte vet och kan om blommor är inte värt att veta.