Återvinning i Olofström

Hej i hem och stugor, mina fina följare! Äntligen är flera veckors slit över. Det var nämligen såhär att min gamla mamma ramlade och bröt lårbenshalsen och hamnade på sjukhus. Sedan hamnade hon på ett korttidsboende och sedan visade det sig att hon inte längre kunde flytta hem till sin villa för hon hade tacklat av alltför mycket. Huset skulle alltså tömmas och sedan säljas och det blev jag som fick göra det, pust och stön! Det fina i kråksången är i alla fall att jag fann ett företag med tjänster inom återvinning i Olofström, ett företag som heter Bromölla Skrot & Containerservice AB och det var verkligen en räddare i nöden att hitta det här företaget.  

Kära mor hade hela huset fyllt med saker som hon samlat under ett långt liv. Dessutom har mamma alltid haft svårt att slänga grejer enligt devisen “kan vara bra att ha”. Så kom den dagen då någon annan fick ta hand om det hela och det blev som sagt jag. Jag höll på att bli knäckt innan jag ens börjat, men sedan när jag fick reda på att det går att få hjälp inom återvinning i Olofström med omnejd kändes det lite enklare. Jag hyrde containrar av Bromölla Skrot & Containerservice AB och fyllde flera stycken. Så mycket lättare att röja ur ett hus när saker kan kastas direkt. Sedan var det en hel del skrot och skräp som Bromölla Skrot & Containerservice AB kom och hämtade och det gjorde att hela det här projektet med att tömma huset på inventarier och husgeråd faktiskt gick riktigt bra. Jag vill rikta ett stort tack till Bromölla Skrot & Containerservice AB som erbjuder sån här fantastisk hjälp när det kommer till återvinningstjänster i Olofström.